středa 2. ledna 2013

Liberec Cup 2013 - předběžné informace

Po roce jsme se opět přihlásili na tradiční žákovský baseballový turnaj Liberec Cup, kde budeme obhajovat loňské bronzové medaile. Následující informace jsou tedy určeny všem hráčům s rokem narození 2001 a mladším a jejich rodičům.

Turnaj se koná v sobotu 12. ledna ve sportovní hale v Liberci. Vzhledem k velké vzdálenosti odjedeme do severních Čech již o den dříve, v pátek 11. ledna odpoledne. Nocleh z pátku na sobotu je zajištěn v rodinné chalupě v nedaleké obci Smržovka (asi 20 km od Liberce) u přízně rodiny Perničků. V sobotu proběhne tedy vlastní turnaj, na němž nás čekají minimálně čtyři utkání. V 18 h by se mělo uskutečnit slavnostní zakončení turnaje a po něm už vyrazíme směrem k domovu. Do F-M bychom měli dorazit mezi jedenáctou hodinou večerní a půlnocí.

Pro absolvování celé výpravy bude potřeba kompletní halové baseballové vybavení (dresy, kalhoty, suspenzory, sálovou obuv, kšiltovku, rukavici, podvlékací trika, podkolenky), podsedáky do aut, spacák a karimatku, kartičku pojišťovny, jídlo a pití na celý den, případně kapesné na koupi stravy v bufetu a cca 800 Kč na dopravu.

Žádáme rodiče, aby závazně potvrdili účast svých dětí na této akci a případně se domluvili s trenéry na své vlastní účasti v roli řidičů či doprovodu.

Aleš Haladej (736 126 463), Tomáš Pernička (724 355 020)