úterý 27. března 2018

Zimní liga v kategorii U11

V sobotu 24.03. 2018 se ve Vřesině, v nafukovací hale, konal poslední turnaj zimní ligy v kategorii U11. Na tomto posledním turnaji se odehrála zbývající dvě kola vzájemných zápasů a došlo na vyhlášení celkového pořadí v zimní lize.

Do sobotního turnaje jsme vstoupili zápasem se Skokany Olomouc. Ačkoliv jsme se ze začátku trápili na pálce, dokázali jsme udržet průběh zápasu pod kontrolou a dovedli jej do vítězného konce 8:4. Po tomto vítězném duelu následoval ihned další zápas proti Arrows Ostrava. V tomto zápase jsme již zlepšili výkon na pálce a to se projevilo tlakem na obranu soupeře. Průběh zápasu byl opět velice vyrovnaný a konečný výsledek 7:6 v náš prospěch byl důkazem vyrovnané hry.
Po obědové pauze jsme odehráli druhé kolo zápasů, opět se Skokany Olomouc, které jsme opět porazili, a to 13:1. V posledním zápase ligy jsme se utkali opět s Arrows Ostrava a tento patřil opět k těm nejkrasnějším, které byly v této zimní sezóně k vidění. Výsledek 5:6 ve prospěch ostravských Arrows je toho důsledkem.

Po odehrání všech utkání proběhlo nakonec vyhlášení celkových výsledků zimní ligy v kategorii U11. Na třetím místě se v zimní lize umístil tým Skokani Olomouc, na druhém místě pak Arrows Ostrava. První místo tedy obsadil Klasik Frýdek-Místek. Pro Klasik byla tato zimní liga opravdu úspěšná, neboť zaznamenal pouze dvě porážky. Nyní bude třeba zúročit nabyté zkušenosti ve venkovních zápasech.

Letní sezóna se rychle blíží a všichni se již nemůžeme dočkat, až se uvidíme na našem hřišti.

Všechny fotografie, které pořídil Pavel Chorobik, si můžete prohlédnout v jeho fotogalerii.