čtvrtek 13. prosince 2018

Kalendář Klasik, minidresíky a zásilka pro Ježíška

Před vánočními svátky a koncem roku jsme si pro vás připravili překvapení v podobě nástěnného kalendáře pro rok 2019 s klubovými motivy a fotografiemi ze zápasů mládeže i dospělých (© Pavel Chorobik). Můžete se podívat na jeho předběžnou podobu (výsledný kalendář obsahuje pár kosmetických úprav i  měsíc červen). K dostání bude od příštího týdne za 200 Kč. V případě zájmu se ozvěte se svou poptávkou Aleši Haladejovi (viz Kontakty).

Kromě kalendářů máme nově skladem i minidresíky Klasik s přísavkou pro zkrášlení vašich plechových miláčků. Ať všichni účastníci silničního provozu vidí, komu patří vaše srdce. Minidresíky jsou k mání za 100 Kč a vypadají jako na obrázku níže (akorát jsou se jménem Klasik a číslem 93 – rok založení klubu). Dodáváme, že k dispozici (za dobrovolný fin. příspěvek) jsou i samolepky na auta s baseballovými a klubovými motivy.


Vše uvedené bude spolu s baseballovým zbožím objednaným v rámci hromadné předvánoční klubové objednávky a STR pálkami k vyzvednutí v klubovně na hřišti v pátek 21. prosince od 16:00 do 17:30. Kdo chce tedy stihnout Ježíška, nechť se v uvedený termín dostaví.