pondělí 9. března 2015

Klubová objednávka baseballového vybavení

Plánujeme uskutečnit před začátkem sezóny, tj. do konce března, klubovou objednávku baseballového zboží z českého internetového obchodu Schoolsport.cz, u něhož tradičně objednáváme základní baseballový materiál. Při dostatečném objemu objednávky by pro nás mohlo být zboží i se slevou.

Zároveň budeme objednávat i něco z holandského e-shopu Forelle.com, se kterým máme rovněž dobré zkušenosti. Tady žádnou slevu nedostaneme, ale nabídka zboží je opravdu široká.

Kdo z řad hráčů, rodičů, či fanoušků by měl zájem si něco z uvedených obchodů objednat a ušetřit něco na poštovném, nechť dá nejpozději v neděli 15.3.2015 vědět prostřednictvím emailu (nejlépe s přímým odkazem na požadované zboží) Aleši Haladejovi (ales.haladej@seznam.cz), na kterého se můžete obrátit i s žádosti o radu (stejně jako na kteréhokoliv jiného trenéra). Každopádně objednávka je závazná, proto si výběr zboží, u něhož je důležitá zvolená velikost (oblečení, obuv) dobře rozmyslete. Následné vracení a výměny zboží si každý bude řešit individuálně přímo s obchodem.