středa 24. června 2015

Organizace baseballování na konci školního roku

Školní rok se chýlí ke konci a prázdniny se kvapem blíží. Někteří si už v pátek půjdou pro vysvědčení. Do toho navíc obsadí naše tréninkové plochy další ročník Sweetsen festu. Z těchto důvodů dozná fungování na hřišti dozná jistých změn.
Již v pondělí byla demontována pálkařská klec. Od čtvrtka 25.6. bude plocha našeho Škvárafieldu zastavěna pódiem a stánky Sweetsenu, který bude probíhat až do soboty. Proto se už neuskuteční žádný oficiální trénink mládeže.
Kategorie U9 a U13 odehrají v neděli své poslední zápasy a poté v úterý 30.6. nastoupí od 16:30 ke svému poslednímu předprázdninovému utkání tým U15. Bude se jednat pravděpodobně o poslední oficiální zápas na hřišti TJ Slezan. Proto všichni přijďte podpořit naše kadety a rozloučit se se škvárou. Po konci utkání se rozdělá oheň (či se připraví gril) a proběhne klasické opékání buřtů.
O prázdninách nebudou žádné oficiální tréninky, ale aby přes léto neodešla veškerá pracně vybudovaná kondice a získané dovednosti, budou každé pondělí od 17:00 (pokud nebude řečeno jinak) na hřišti TJ Slezan organizovány slowpitchová utkání pro všechny příchozí.
V termínu od 12. do 18. července se v Hošťálkové uskuteční soustředění mládeže. Všichni zúčastnění snad již obdrželi emailem potřebné informace.

Na závěr zbývá už jen popřát všem hezké léto a prázdniny, vyhýbejte se úrazům a nemocem a po prázdninách se snad již sejdeme na novém hřišti v Místku.