středa 12. října 2016

U10 Závěrečný trunaj MSL v Olomouci

Nevlídné sobotní počasí nás doprovázelo celou cestu až do Olomouce, kde jsme na hřišti Skokanů sehráli závěrečný turnaj MSL - 2016 v kategorii U10.



Prvním soupeřem nám byli ostravští Arrows, které jsme porazili a získali tak první místo v celé letošní soutěži v této kategorii. Následná výhra nad olomouckými Skokany byla již jen třešničkou na dortu.

Z důvodu absence Šumperku, se týmy dohodly, že po ukončení zápasů MSL se odehraje nástavba této soutěže v podobě finálového mini-turnaje. Do něj jsme byli, díky výhře v MSL, nasazení jako první a čekali na soupeře z duelu mezi Skokany a Arrows. Tento zápas se z klasické herní doby 45 minut protáhl na neuvěřitelný čas 1:45 h a skončil až ve 4. extrainningu. Tento těžký zápas lépe zvládli Skokani a utkali se tak s námi o vítězství v tomto nástavbovém mini-turnaji.

Na hráčích olomouckého týmu však byla vidět notná únava z předchozího duelu a tak se nám podařilo i v tomto zápase zvítězit.

Díky třem vítězstvím jsme vyhráli nejen MSL, ale také závěrečný turnaj. V Olomouci jsme tak byli 100% úspěšní a získaný pohár byl zaslouženou odměnou.

Musím pochválit všechny hráče za výborné výkony, a také musím poděkovat rodičům za dokonalou podporu. V neposlední řadě musím poděkovat Martinovi  a Markovi za pomoc při kaučování.


Vítězná sestava: Mück, Harig, Kozel, Prónyai, Chorobík, Vida, Červenka, Švarný, Palarčík, Novotný

Z.