úterý 18. června 2019

Respekt FAIR PLAY a prohra v sérii se SaBaT Praha

Game recap:
Frýdek-Místek, 16.6., 14:00, baráž o exl, vs. Sabat Praha


Druhý zápas série se odehrál v neděli na domácí půdě. Na kopci začal Michal Baker, kterého později střídal Šimon Urban. Měli jsme trochu problémy s kontrolou nadhozu, hráči Sabatu byli trpěliví a získávali doběhy především dostáváním se na mety skrz BB a skórovali skrz passbally a wildpitche. Na konci zápasu šel na kopec Jakub Kaplan, který po osmi těžkých směnách na catcherovi, kvalitně zavřel zápas s několika strikouty!

V obraně se ukázal v zadním poli Jindřich Adamus, který svým zákrokem v letu chytil míč a zabránil extra-basehitu (více metovému odpalu). V útoku jsme předvedli dobrý výkon (13 hitů), Tomáš Míček 3 hity (1 RBI), dále po dvou hitech si připsali Martin Drong, Jindřich Adamus (3 RBI) a Michal Baker, bohužel spíše až jen ke druhé půlce zápasu.

Další vypjatá 9 směna:
Stav 7:9 pro Sabat, na kopci za Sabat nizozemský import Rick van Dick - Ondřej Hon meta zdarma, Šimon Urban strike out swinging, Tomáš Míček se dostává na metu díky erroru spojky, Jindřich Adamus RBI single do levého pole - Ondřej Hon dobíha pro bod, stav 8:9, Jakub Kapl
an flyout na center field, Martin Drong groundball na druhou metu v tu chvíli rozhodčí vyhlásil velmi sporné rozhodnutí na 2.metě jako out a zápas končí.

RESPEKT všem hráčům Sabatu Praha, kteří ukázali opravdový sportovní projev FAIR PLAY a po velmi, velmi sporném vyhlášení outu, nechtěli ukončit zápas a poměrně hlasitě nesouhlasili s takovýmto ukončením zápasu, i když by nevyhráli a museli by dále pokračovat za stavu 8:9 vyrovnaný a divácky velmi zajímavý zápas.👏

Dále děkujeme všem novým divákům, kteří stále přichází ve větších počtech poznávat tento skvělý sport ❤️

Další zápas bude 6.července proti Extraligovému soupeři z Brna!