úterý 13. října 2020

Zhodnocení závěru sezóny týmu U13 BK Klasik F-M

    Podzimní část sezóny našich U13 začala turnajem Back-2-School v Praze, který se konal poslední prázdninový víkend. Turnaj se odehrál na hřištích pražského týmu Sabat. Našimi soupeři v základní skupině byly týmy Hroch Brno a SK Kotlářka Praha. 

Oba týmy jsme dokázali porazit a do následných bojů jsme šli z prvního místa tabulky základní skupiny. Sobotní play-off zápasy jsme začali proti domácímu týmu Sabat Praha. Tento první sobotní duel jsme dokázali dotáhnout do vítězného konce a tato výhra nás posunula mezi čtyři nejlepší týmy. Druhý sobotní zápas proti dalšímu pražskému týmu Eagles jsme bohužel prohráli a tak nás v neděli čekal poslední zápas, a to o třetí místo. Soupeřem nám byl Sokol Hluboká, tento poslední zápas nám nevyšel podle našich představ a tak nás prohra poslala na čtvrté místo. 

    Dalším turnajem bylo Mistrovství ČR, které se odehrálo v areálu pražských Eagles. Do turnaje jsme v pátek vstoupili výhrou na Sokolem Hluboká a hned na to prohrou s Hrochy Brno. Poslední zápas ve skupině jsme odehráli v sobotu proti Blesku Jablonec. Tento zápas nám bohužel nevyšel a tak jsme museli v posledním zápase čelit týmu Nuclears Třebíč, se kterým jsme se utkali o páté místo. Zápas jsme bohužel prohráli a zbylo tak na nás šesté místo. Je však třeba si uvědomit, že je to šesté místo mezi nejlepšími týmy v republice.

    Naše sezóna pokračovala play-off naši oblastní ligy a tak první listopadová sobota roku 2020 přinesla kromě větrného ale slunečného počasí také závěrečný dvojzápas pro naši kategorii U13. Tímto zápasem bylo finále MS Baseball League U13 2020, kde jsme se utkali s týmem Arrows Ostrava. Oba sobotní duely byly těžké a vyrovnané. V obou zápasech nám vždy chyběl kousek k tomu abychom slavili vítězství. 



Nakonec bych rád poděkoval nejen všem hráčům, ale také všem co nám v průběhu sezóny pomáhali jak na hřišti tak i mimo něj. Bez Vás všech by to nešlo :-)
zv