čtvrtek 11. srpna 2016

V sobotu přivítáme Třebíč

Již v sobotu se baseballový fanoušek ve Frýdku-Místku může přijít podívat na kvalitní baseball. Kvůli rozlosování, letní pauze a nepřízni počasí se mužský tým na hřišti u soutoku řek Ostravice a Morávky svým fanouškům v soutěžném utkání představí po skoro dvou měsících.
Klasik zatím z celé barážové skupiny odehrál nejméně zápasů (4), a také si jako jediný celek nepřipsal vítězství. Hodně blízko k němu měl na hřišti extraligového Tempa, kdy jej od prvního bodu dělila jedna nepovedená směna.

Našim nejbližším soupeřem bude favorizovaná Třebíč, která se zatím v baráži trápí, když porazila pouze Hlubokou. Naposledy nestačila na Jablonec, kterému dvakrát podlehla. Proto jsou Nuclears v barážové skupině až na šesté pozici, což by jim nestačilo na postup do nejvyšší soutěže.

Frýdek-Místek již loni ukázal, že Třebíč doma dokáže potrápit. Určitě mají mnozí fanoušci v paměti třetí semifinálové utkání a první na našem novém stadionu, kdy Klasik zvítězil walk-off hitem v dohrávce deváté směny.

Věříme, že se kluci opět vyhecují a i s vaši podporou připraví Nuclears další nepříjemnost. Dvojzápas začíná v sobotu v 13:00.


Připomeňte si atmosféru z loňského semifinálového zápasu s Třebíči.