sobota 11. května 2013

Nastartovaní žáci nedohráli pro déšť

Další z řady žákovských miniturnajů, jenž měl dnes proběhnout opět v Ostravě, předcházel vytrvalý déšť, který způsobil silné podmáčení všech hřišť v areálu Arrows. Pořadatelé se však činili a přes neustávající poprchávání dokázali připravit žákovské hřiště do hratelné podoby. Naše první utkání s domácími Arrows tak mohlo podle plánu začít.
Klasici se hned ujali vedení a drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou. Když se ve čtvrté směně za stavu 6:2 pro nás rozpršelo o poznání silněji a na hřišti se vytvořily velké kaluže. Bylo utkání rozhodčími přerušeno. Neboť obloha ani předpověď počasí neslibovaly žádné zlepšení bylo zřejmé, že se utkání nedohraje. Zápas byl tedy předčasně ukončen a i následná utkání s Olomoucí "odpískány".
Protože se neodehrál ani potřebný počet směn, bude se zápas muset opakovat zcela od začátku. Trenéři obou družstev se domluvili na náhradním termínu příští sobotu 18.5. od 10:00 u nás ve F-M před Bronzovým superpohárem. Náhradní termín zápasu se Skokany se teprve hledá.