středa 12. dubna 2017

Velikonoční víkend nabídne fanouškům Frýdku-Místku dva zápasy 1. ligy





Druhá nejvyšší baseballová soutěž vstupuje do svého třetího týdne, ale fanoušci Klasiku se teprve tento víkend můžou těšit na první zápasy na domácím hřišti. Frýdek-Místek v nich vyzve dalšího favorita 1. ligy Hlubokou nad Vltavou.

Klasik otevřel sezónu dvojzápasem proti Sabatu Praha a nevedl si špatně, ačkoliv ani jednou nevyhrál. Vše však mohlo být jinak, nebýt nepovedené sedmé směny prvního duelu, kdy soupeř stáhl šest bodů a díky nim si připsal těsnou jednobodovou výhru. Na pálce však Klasik předvedl dobrý výkon a rozhodně tak má na čem stavět. 

Soupeř z Hluboké již odehrál dvě série a zatím je v 1. lize stoprocentní. Na úvod totiž Jihočeši dvakrát zdolali nováčka z Bučovic a minulý víkend to zopakovali v dvojzápase proti Liberci. V tabulce soutěže jim aktuálně patří třetí místo, když mají stejnou bilanci výher jako Jablonec a Domažlice na prvních dvou příčkách.

V minulém roce na sebe oba soupeři natrefili čtyřikrát. V základní části 1. ligy nejdříve Klasik dvakrát s Hlubokou prohrál, aby ji to vrátil v baráži, kdy si připsal dvě vysoké výhry. Domácí baseballisté tak mají na co navázat. Přijďte je podpořit i vy v sobotu od 15:00 a v neděli od 11:00.