sobota 3. září 2016

O víkendu proti Hluboké



V sobotu a v neděli čekají naše hráče zápasy baráže s Hlubokou nad Vltavou. Pokud si chceme udržet naději na postup do Extraligy, tak musíme bezpodmínečně zvítězit.

Sokolu navíc máme co vracet. V základní části 1. ligy jsme jim totiž dvakrát podlehli na jejich hřišti. Obzvlášť první prohra bolela, když jsme si utkání prohráli sami vlastními chybami.Pokud se jich o víkendu vyvarujeme, tak můžeme pomýšlet na úspěch.

V posledních zápasech Klasiku bylo vidět herní zlepšení. Na pálce se hodně daří Adamu Vítkovi, jenž má v nadstavbové části pálkařský průměr 0,455. Zdatně mu sekundují Ondřej Hon s průměrem 0,429 a Jindřich Adamus s 0,323. Na nadhazovacím kopci již tradičně vládne Marko Vykoukal s ERA 3.12. Hned za ním ve statistikách najdeme zkušeného Martina Dronga, jenž letos Klasiku hodně vypomáhá také na nadhozu.

Náš soupeř v baráži nenavázal na výbornou sezonu v 1. lize a prozatím nasbíral pouhé dvě vítězství. Do Frýdku-Místku navíc přijede bez svého nejlepšího hráče Martina Mužíka, který odjel s reprezentačním výběrem na Italský baseballový týden.

Kdo nebude moct dorazit na zápasy, tak změny stavu může premiérově sledovat na Onlajnech.

ZÁPAS 3.9.

ZÁPAS 4.9.