pátek 3. května 2024

Svátek práce úspěšný pro kadety. Žáci nestačili na Arrows

Státní svátek uprostřed týdne je ideálním časem pro baseball. Hned dvě mládežnické kategorie odehrály své zápasy a oběma se vedlo na výbornou.

U15

Kadeti si zajeli k dalším utkáním až do Šumperku, kde na ně čekali domácí Cannibals. Klasik si ale s domácími poradil. Po zápasech s výsledky 12-7 a 19-9 si odvezl domů dvě výhry. V hostujícím dresu se navíc zaskvěl Štěpán Kretek, který odpálil grand slam homerun.


U13

Na malém hřišti Klasiku se ve stejný den utkaly domácí s letos zatím neporaženými Arrows Ostrava. A ani frýdeckomístečtí nedokázali soupeři uštědřit první prohru v této sezóně, když v prvním vzájemném duelu nestáhli ani bod a prohráli 0-4. Ve druhém zápase se již pálky Klasiku probrali, ale ani tentokrát to nestačilo na výhru, protože Arrows zvítězili 9-6. 

"Odehráli jsme dva pěkné zápasy, nadhazovači odvedli perfektní výkony, ale bohužel na pálce nám nepřicházely hity.  Sice jsou z toho dvě prohry, ale tým ukázal svou kvalitu, chybělo trochu štěstí a zápasy mohly vypadat úplně jinak," řekl k zápasů s Arrows trenér Martin Grochol.

Klasik je tak po šesti odehraných utkáních na děleném třetím místě s dvěma výhrami a čtyřmi prohrami.