pondělí 29. dubna 2024

Mládež v minulém týdnu ze sedmi utkání prohrála pouze jediné

Také mládež o víkendu hrála své zápasy a sbírala hlavně výhry.

U15

Kadeti sehráli dva zápasy na hřišti olomouckých Skokanů a z obou si odvezli výhru. V prvním duelu po skóre 10-5 a ve druhém zvítězili 13-7. V tbaulce soutěže jsou tak po třech odehraných zápasech na druhém místě s bilancí 2-1. " Dnes nám šla hlavně pálka," pochvaloval si trenér Miroslav Kretek po zápase. "Hlavním tahounem byl Dan Kryštof, který měl 6 hitu ze sedmi startů," vyzvedl výkon svého svěřence.

U11

Jedenáctky na domácím hřišti hostili v dvojzápase Snails Orlovou a také oni dokázali dvakrát zvítězit. Tentokrát již bylo skóre těsnější, protože Klasik vyhrál 12-9 a 12-8. V této kategorii je Klasik zatím bez prohry. Již příští neděli jej ale čeká těžký dvojzápas s dalším neporaženým týmem Arrows Ostrava. 

"V obou zápasech jsme se snažili využít pálkařské převahy a to se nám dařilo. Musím vyzdvihnout výkon Sebastiana Froňka a Timona Bužka na kopci. Oba dva drželi průběh zápasu s minimem obdržených doběhů," hodnotil nedělní zápasy trenér Zbyněk Volný.


 

U8

V rámci Coachpitch League U8 se v neděli hrál první turnaj, který hostilo hřiště ve Frýdku-Místku. V něm odehrál Klasik tři zápasy a připsal si dvě výhry.

"První zápas jsme vysoko vyhráli nad Snails. Hned na to nás ale překvapili Arrows. Už nám asi docházel dech a oni byli čerstvější. Tak jsem dětem nakázala dobrý oběd a něco sladkého, trošku si pohrát, trošku odpočinout v polední pauze a nakonec z toho byla výhra 9:0 nad Skokany," zhodnotila zápasy trenérka Iva Kretková.

Další turnaj sehrají "osmičky" až v červnu v Orlové, protože v květnu odehrají kvalifikační Stříbrný FirstCup, v němž budou bojovat o postup na hlavní turnaj.