úterý 16. dubna 2024

U11 otevřeli sezónu vítězně. U9 bere bronz z Orlové

 V uplynulém víkendu sehrály své domácí zápasy také některé mládežnické kategorie. 

U11

Velmi dobře si vedli naše U11, které odehrály dva zápasy s olomouckými Skokany. V nich urvaly dvě výhry 15-14 a 21-12. Aktuálně jim tak patří druhé místo hned za Arrows Ostrava, kteří mají na svém kontě 4 výhry. Již tuto neděli tuto kategorii čeká dvojzápas na hřišti v Šumperku proti domácím Cannibals.

U9

Mladší Klasici v sobotu odehráli svůj první letošní letní turnaj v Orlové. Tam v konkurenci šesti týmů brali bronzové medaile. Na úvod turnaje Frýdek-Místek porazil Hit Opava 6-0, aby pak ve skupině podlehl Skokanům 4-10.

Díky tomu Klasik postoupil do semifinále ze druhého místa. V boji o postup do finále pak prohráls Arrows Ostrava 3-8 a musel bojovat se Skokany o konečné 3. místo. V tomto duelu pak Frýdek-Místek vrátil Hanákům prohru ze skupiny a po výhře 7-4 skončil na 3. místě. 

"Není každý den posvícení, ale posbírali jsme zkušeností. Zaučili jsme některé nováčky, jiní si vyzkoušeli ostrý start venku v nové sezóně. Po zimní je to hodně jiné hraní. A na duben tedy panovaly extrémní podmínky - přijeli jsme domu slušně opálení," zhodnotila turnaj trenérka Iva Kretková.

U9 v Orlové