úterý 25. června 2024

Starší žáci i kadeti dokázali sbírat výhry

 Další zápasy odehrály o víkendu skoro všechny mládežnické kategorie. Ty byly ve svých zápasech úspěšné, když každá získala alespoň jednu výhru.

U15

Kadeti v neděli sehráli dva duely v Šumperku. Protože mnozí ze starších hráčů v sobotu nastoupili za tým juniorů, tak tentokrát dostali příležitost spíše mladší hráči. A této role se zmocnili velmi dobře, když svému soupeři dokázali být důstojným protivníkem. Nakonec si z hřiště soupeře odvezli výhry 6-2 a  11-10.

Klasik se tak stále drží na druhém místě tabulky soutěže a již tuto neděli doma vyzve lídra tabulky Arrows Ostrava.

U13

Mladší kadeti odehráli na domácím hřišti první dva zápasy v rámci Bottom 3. V obou duelech dokázali zvítězit, když nejdříve přehráli Orlovou vysoko 16-0, aby následně porazili i Šumperk 14-6. Díky tomu je tak Klasik první v tabulce této nadstavbové části soutěže.

Již následující sobotu nastoupí Frýdek-Místek proti stejným soupeřům v Šumperku.

U11

V neděli dopoledne rozehráli také starší žáci. Ti v rámci TOP 2 Nadstavby soutěže odehráli dva zápasy s ostravskými Arrows. S těmi nejdříve prohráli 6-10 a následně jim prohru oplatili vítězstvím 11-10. 

© Lukáš Podhora

Tím také pro Klasik skončila TOP 2, ve které skončili právě za svým soupeřem a nyní musí čekat, jak se vyvine situace v Bottom 3. V rámci ligy tak odehrají další zápasy až koncem září.

© Lukáš Podhora