středa 4. května 2016

Ostravský turnaj kategorie U13

O pohár města Ostravy 


O víkendu, na konci dubna, jsme vyrazili i my směrem do Ostravy na tradiční turnaj, který se uskutečnil na hřišti Arrows. Kromě nás a domácích dorazili také Hroši Brno, Skokani Olomouc, Silesia Rybnik a Gepardy Žory. V sobotu jsme odehráli hned tři zápasy. Do prvního jsme nastoupili proti polskému týmu Silesia-Rybnik. Na pálce jsme podali slušný výkon. Pole výborně podrželo skvělý nadhoz. A ze zápasu jsme vyšli z výhrou 6:5.



V druhém zápase jsme čelili brněnským Hrochům. Soupeřům se evidentně dařilo na pálce, a my jsme v poli často chybovali. Na konci přišla hořká porážka. Do třetího zápasu, proti olomouckým Skokanům jsme nastoupili s většími ambicemi. Po vydatném obědě šla klukům úžasně pálka a protáčeli celý lineup. Obrana po celou dobu hrála co měla a unavení Skokani nám podlehli. Mohli jsme se radovat z vítězství 13:4. Dvěma sobotníma výhrama jsme se dostali do semifinále. Kde na nás hned na druhý den ráno čekal souboj s domácím týmem Arrows. Tento zápas byl pro nás klíčový a bylo nutné kluky vyburcovat k co nejlepším výkonům. S nadhozem soupeře jsme byli spokojeni a pálilo se, v poli se hrálo mnoho skvělých outů a proběhlo i hodně úspěšných krádeží met. Klasik nad
ostravskými šípy vyhrál 9:6 a nálada? Byla 100%.
V odpoledních hodinách nás čekal poslední zápas turnaje. O zlato jsme hráli proti Hrochům z Brna. Hned od startu jsme do hry šli naplno. Začali jsme slibně a pálka nebyla vůbec špatná. V poslední směně se nám přestalo dařit, především se kupily chyby v poli. Soupeři navíc postavili na kopec i pár starších hráčů r. 2002. Zápas tak skončil rozdílem 3:13. Pro nás to tedy znamenalo stříbrné medaile.

Kluci byli celé dva dny v dobré náladě a obklopovala je skvělá atmosféra.
Byla to pěkná podívaná a hošani U13, byli jste skvělí. DĚKUJEME!!!


„Když vyhraješ,budeš šťastný.Když prohraješ,budeš moudřejší.“