pátek 20. května 2016

V sobotu zajíždíme do Spáleného Poříčí


Po týdenním oddechu čekají naše baseballisty další zápasy. V rámci prvoligových bojů tentokrát zajíždějí až na západ Čech do Spáleného Poříčí. Z hřiště posledního celku tabulky si hráči chtějí přivést dvě výhry.

Klasik si v posledních dvou zápasech proti Domažlicím připsal první dvě výhry v sezóně. Konečně se probudila také naše pálka a stáhli jsme 21 bodů ve dvou zápasech. Klub v útoku táhne Adam Vítek, který má úspěšnost 0.423. Přes třicetiprocentní úspěšnost se dostali ještě Jindřich Adamus, David Koláček a Martin Drong. Na kopci Klasiku se vystřídalo již sedm hráčů, ale pravděpodobně ne všichni budou v sobotu trenéru Maštalířovi k dispozici. Ten určitě ještě nemůže počítat se službami Patrika Hanka, jenž si stále léčí zraněný kotník ze zápasu v Hluboké nad Vltavou.

Shark Spálené Poříčí

Žraloci ze Spáleného Poříčí patři mezi nejmladší kluby na české baseballové scéně a teprve v příštím roce osláví 20 let od svého vzniku. I proto zatím nedosáhli většího úspěchu a letošní rok je jejich premiérou v 1. lize. tomu odpovídají i výsledky, když Sharks nevyhráli ani jeden z úvodních desíti zápasů a zaznamenali pouhých 18 doběhů. Dá se tedy říct, že Klasik si jede pro dvě povinné výhry. Nesmíme však soupeře podcenit a musíme podat koncetrovaný a zodpovědný výkon.